Известие

Collapse
No announcement yet.

Гадно тропане

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Гадно тропане

Колеги отвреме на време чувам неприятно потропване в дясно на предницата , не мога да определя от къде е като се има предвид че съм сменял с нови амортесиорите тампоните и шарнирите са идеални , имам предположение за пантата на вратата , но дайте предложения че е дразнещо

като тампон ли хлопа ? кога хлопа ?
    33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Заглушено и се чува рядко в много сериозна дупка или ако много рязко пусна суединителя и много газ но не е нищо от карета и двигател

Comment

Вероятно е някой от тампоните на двигателя или скоростната кутия .
        sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

На мен ми тропа вратата откъм возещия се. Качи някой да придържа вратата и ще видиш дали е от нея. Гадното при този проблем е, че се чува откъм предницата.
          sigpic
          Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
          BMW E30
          BMW E36

Comment

Именно и аз имам подозрения че е точно това , най вече има едно праче метал което държи вратата в отворено положение подозирам че е от него какво може да се направи по въпроса

Comment

Погледни уплътнението(гуменото) на вратата. Може да се е износило от вибрациите, които създават този шум.Виж по-подробно горната част на уплътнението.
              sigpic
              Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
              BMW E30
              BMW E36

Comment

Колега оказа се прав от вратата е уплатнението изглежда смачкано от годините какво да правя ти как реши този проблем придполагам ново не може да се намери

Comment

Първоначално публикувано от zilala Покажи съобщение
                  Колега оказа се прав от вратата е уплатнението изглежда смачкано от годините какво да правя ти как реши този проблем придполагам ново не може да се намери
                  пантите ти клопат. Хвани вратата и я повдигай и пускай нагоре и надолу. Сигурно има луфт

Comment

Първоначално публикувано от zilala Покажи съобщение
                    Ами все още не съм решил проблема. Нямам много време, за което. Нека някой друг колега, който се е занимавал с този проблем да сподели.
                    sigpic
                    Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
                    BMW E30
                    BMW E36

Comment

имаш от мен уплътнението ... и пантите ако ти вършат работа, предполагам твоите са се усукали
                      33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Благодаря на всички , мойто съмнение е в ограничителя който държи вратата в отворено положение , а със него нз какво може да се направи разглобявал съм я няколко пъти врата и нз как да се справя с този ограничител

Comment

И аз имам подобен проблем с тропането и си мислих, че е от някой тампон отпред или от лагерите на макферсона, но при смяна на амортесьорите ги проверявах, бяха си добре. Интересното е че на мен ми се затварят трудно вратите, та предполагам ще е същия проблем описан по-горе. Утре ще разхвърлям вратите да огледам май Благодаря и аз за идеята и информацията

Comment

Кото откриеш нещо пиши защотото звука е много дразнещ

Comment

Колеги значи със сигорност проблема ми е във вратата като я хвана спира да трака дайте акъл как да се оправи сякакви предложения са от полза

Comment

Working...
                              X